Bogdan IOAN

Cetatean al Universului

Cum ma impart

Despre mine

Sunt Bogdan Ioan.
Cetatean al Universului.

Viata mea de astazi se imparte pe trei directii, dintre care nu pot decide una mai importanta. Pentru ca, de fapt, nici macar nu le vad ca trei directii diferite. Ci le vad ca un singur trunchi comun, care are nevoie de toate partile lui componente pentru a fi viguros si fericit.

Sunt antreprenor din clasa a 3-a, cand le faceam poze colegilor de la scoala, ca sa aiba o amintire frumoasa din vremea copilariei. Iar de atunci, intr-un fel sau altul, am fost curios in privinta a tot ce ma inconjoara. Pe partea asta am adunat ore de practica. Si planuiesc sa nu ma opresc.

Asa ca, iata ce fac

Antreprenoriat

Sincer, eticheta de antreprenor este mai putin pe placul meu. Dar pentru ca lumea insista ca ceea ce fac cu Aviziero se cheama antreprenoriat... Ok, antreprenoriat!
Si ma ocup mereu sa aduc noi mici surprize!

Voluntariat

Desi asta suna ca si cum fac chestii pe gratis, nu e nimic mai departe de adevar. Sa fac parte, de exemplu, din echipele de organizare Atlantykron si EBBF sau din echipa de proiect City Fabric imi aduc o satisfactie enorma.
Nu‑mi imaginez cum as fi eu daca n‑as face asta.

Interactiune sociala

Totul a inceput in discutii cu prieteni despre viata. De la de ce, unde, cand si nu in ultimul rand, cum. Asta asezonat cu lectura despre fericire, dar si despre manipulare. Iar in ultimul timp, m‑am regasit si cu niste spiritualitate. Si m‑am intalnit cu un curs de coaching. Si apoi cu niste Seminarii Socratice.

Chestii care ma pasioneaza acum

Despre stilul meu de coaching

Cineva m‑a provocat

Si cum nu dau inapoi de la o provocare buna, tocmai imi termin orele in cadrul cursului Indrazneste! In coaching sunt la inceput de drum, iar cele mai multe dintre orele mele de practica sunt in cadrul programului de formare, cu colegii sau pe urma, cu prietenii.

Joc rol de coach care foloseste resurse de consultant/mentor atunci cand e momentul potrivit. Adica atunci cand simt ca ar putea fi util.
A, da. Si nu ma iau prea tare in serios.

Informatii in cifre!

32

Ore de coaching la activ

15

Clienti

28

Ore de practica pana la examen

Coaching-ul este momentan o aventura frumoasa. Dar intentionez sa practic doar pana sustin examenul.
Asa ca orele pana la examen nu sunt doar GRATUITE, ci sunt si SERIE LIMITATA.

Ce fel sunt

Ca si coach, imi ascult clientul si contest cadrul lui de referinta. Asta inseamna ca uneori vei simti ca ma urasti sau ca vrei sa ma injuri. Sau ma vei injura in gand. Eu sunt okay cu asta si poti sa o faci si cu voce tare.
Ca si consultant incerc sa imi inteleg cat mai repede partenerul de discutie, sa preiau ce e util pentru mine si sa ii ofer resursele necesare pentru a-si imbogati cadrul lui de referinta. Asta inseamna ca voi lucra pentru amandoi in acelasi timp.

Impartirea responsabilitatilor daca vrei ore de coaching

Ale mele

  • Sunt disponibil la ora stabilita
  • Ai atentia mea nedivizata pe durata intalnirii
  • Sunt responsabil de rezultat

Ale tale

  • Ai dorinta de a depasi obstacole
  • Iti faci temele pe care ti le‑ai ales
  • Iti ascunzi adevaruri de tine insuti

Clientii mei

Clientii mei sunt persoanele la inceput de drum in zona antreprenoriala. Sau cei nemultumiti de drum in zona corporatista. Sau ambele.

Logistica

Cât?

Sedintele sunt de 30 de minute, dar daca simti ca ai un subiect care necesita mai mult timp, putem rezerva si 1 ora.

Unde?

Ne intalnim afara, in parc, in cafenele linistite, pe terase insorite cu putini oameni sau acasa la unul dintre noi. Dupa primele intalniri, putem sa facem si niste sesiuni de video via web.

Cand?

Sedintele se programeaza oricand, agreat de comun acord. In general, am timp disponibil cel mai devreme peste o saptamana.

Acord de inscriere

Gasesti aici ACORDUL DE INSCRIERE. Te rog citeste-l in intregime si adreseaza potentialele intrebari in prima sesiune.

Vrei sa ma intrebi absolut orice? Da-mi un semn.

nu-voi-scrie-emailul-dar-formularul-functioneaza-bine@gmail.com

Bucuresti,
Sector 1

+40 - 733 BOGDAN